Lothian Plains
Schotse collies

Kayla is onze nieuwe aanwinst

Voluit heet ze: Crivelaro Wisewyn's Sweet Kayla

Ze is geboren in portugal 

Ouders: moeder Glasgowhill's Don't Squeeze the Charmin

               vader    Glasgowhill's Black Panter 


Kayla is 100%  Amerikaanse bloedlijn                         

                

Als pup had ze al zo'n lekker bekkiedoor vererving van beide ouders is deze dame:

PRA     Non carrier (Genentisch vrij )

DM      Non carrier (Genentisch vrij )

MDR1  Non carrier (Genentisch vrij )

GCS     Non carrier (Genentisch vrij )Kayla is een rustige hond. Na een tijdje spelen gaat ze uit zichzelf lekker ergens liggen. Toen ze heel klein was kon ze wel haar gekke vijf minuten hebben (hoe leuk dat er ook uitziet, het is en blijft een vorm van overprikkeling en dus een teken dat ze toe is aan een schoonheidsslaapje. Maar al gauw ging ze dus uit zichzelf liggen. )

Ze stapte ook zonder enige terughoudendheid op vreemde mensen af en ik heb haar zo knap om zien gaan met een onzekere jack russel.

Kayla hield staart neus en oren neutraal terwijl het kleine hondje al blaffend en uitvallend om haar heen danste. Ze corrigeerde niet ze werd ook niet angstig dat ze op de vlucht wilde slaan, ze wachtte gewoon rustig af tot de Jack Russel ophield met haar aanvallen. Toen hij kalmeerde liep zij weg. Ik vond dat zo stoer dat ze zich niet liet opfokken door dat kleine opgewonden standje. Ze is nu tien maanden en ze houdt zich net als mijn ooit volwassen Duitse Herder Lizzy staande met een neutrale houding, zonder agressie of angst op te wekken, echt heel gaaf. De moeder van Kayla was volgens de fokker ook een hele stabiele hond. Ook zij laat zich niet opjagen.  Wij zien Kayla dan ook als prachtige aanwinst voor onze kennel.  

Kayla haar grote vriendin is ShaiLee. Zonder ShaiLee om mee te ravotten en achteraan te rennen is het leven nog half niet zo leuk.
 
 
 
E-mailen
Bellen